2024-03-05 11:08:00

Abdullah Gül Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ofisi Koordinatörü, bu yıl 9.'su düzenlenen Avrasya Yükseköğretim Zirvesi'ne (EURIE) katıldı.

"Küresel Bağlantılar Kurmak" sloganıyla gerçekleştirilen zirve kapsamında; Uluslararası Öğrenci Hareketliliği ve Deneyimi, Uluslararası Eğitimde Sürdürülebilirlik ve Eşitlik, Kalite Güvencesi ve Küresel Üniversite Sıralamaları, Bölgesel İşbirliği ve Ağ Oluşturma gibi konular dünyanın dört bir yanından farklı kurumların üst düzey temsilcileri tarafından tartışıldı.
Etkinlikte 154 konuşmacının katılımıyla yüz yüze ve sanal ortamda 50'den fazla panel gerçekleştirildi.

Sayın Nimet BULUT, "Üniversitelerin 3. Misyonunu Güçlendirmek" konulu panelde görüşlerini paylaştı: Toplumsal Etki ve Sürdürülebilir Kalkınma" konulu panelde görüşlerini paylaştı.